انواع زیره کفش
انواع زیره کفش
اکثر مردم هنگام خرید کفش به کف کفش فکر نمی کنند. در واقع، پوشیدن کفش های نامناسب در یک زمینه خاص می تواند به آنها آسیب برساند یا به پاهای شما آسیب برساند. اگرچه امروزه تولیدکنندگان کفش اطمینان میدهند که همه زیرهها تا حدی چسبندگی دارند، انتخاب بهترین موادبرای زیره کفش نقش مهمی در تضمین راحتی، عملکرد و دوام کفش پای شما دارد. زیره کفش از مواد مختلفی ساخته می شود زیرا انواع کفش ها به زیره های متفاوتی نیاز دارند. به عنوان مثال، زیره چکمه های پیاده روی یا کفش های دویدن نمی تواند مانند کفش های پاشنه دار باشد زیرا عملکردهای متفاوتی دارند. در این مقاله همه چیزهایی که باید در مورد مواد مختلف زیره کفش بدانید و اینکه برای چه چیزی مناسب هستند، اشاره خواهیم کرد.۷ نوع از رایج ترین از انواع زیره کفش وجود دارد که قبل از خرید کفش مناسب خود باید در مورد آنها بدانید:
چرا انتخاب درست زیره کفش مهم است؟
زیره های کفش بخش اساسی کفش هستند. آنها از پایین پای محافظت می کنند چرا که انتخاب درست زیره کفش چرم این اطمینان را می دهد که پس از آن دچار درد شدید نمی شوید. . مواد مختلفی برای کفش موجود است. برای تصمیم گیری آگاهانه در مورد موادی که برای زیره کفش خود استفاده می کنید، باید جزئیات ضروری را در مورد آنها بدانید.
استفاده از کفش های مناسب تفریحی، ورزشی و ارتز می تواند به کاهش بروز مشکل پا کمک کند. lems، راه رفتن صحیح را حفظ کرده و ثبات را برای فرد فراهم می کند. زیره باعث کشش می شود و به نرمی یا سفت بودن کفش و همچنین سفتی پیچشی و انعطاف پذیری آن کمک می کند.
خرید کفش طبی چرمی زنانه
انواع زیره کفش
۱٫زیره pvc
مشخصات زیره پی وی سی:
ارزان ترین و سبک ترین زیره کفش پی وی سی است
و به صورت گرانول ساخته می شود.
عایق حرارتی متوسطی دارد
در دماهای پایین و شرایط زمستانی شکننده است.
سبک است و
معمولاً در ساخت دمپایی، صندل ارزان قیمت و کفش استفاده می شود.
چگونه کفی PU را تشخیص دهم؟
تفاوت بین PU و PVC نسبتاً آسان است. از گوشه زیرین PU بسیار ضخیم تر از PVC است و دسته PU نیز متفاوت است. دسته PU نرم تر است. دسته پی وی سی سخت تر است. همچنین می توان آن را با آتش سوزاند و PU بسیار سبک تر از PVC است.
۲٫زیره pu
ویژگی های زیره کفش پلی اورتان مشخصات زیره PU:
تراکم پایینی دارد که باعث سبکی کفش می شود.
ساییدگی متوسطی دارد
عایق حرارتی است(چون سرما و گرما را به پا منتقل نمی کند)
و اگر مواد پلی ال و ایزوسیانات به درستی با هم ترکیب شوند به هیچ وجه نمی شکند.
قدرت اصطکاک پایینی دارد
و می تواند نرم و سخت باشد.
زیره های PU ضد لغزش و ضد آب هستند. نه تنها این، بلکه در برابر اکسیداسیون و مواد شیمیایی نیز مقاوم هستند و
ضربه گیر خوبی نیز هستند
به دلیل وزن سبک بسیار مناسب برای کفش های راحتی و روزمره می باشد.
پلی اورتان به دلیل ویژگی های خنثی، قوی و بادوام خود شناخته شده است. بنابراین، تولیدکنندگان کفش، کفی PU را به اندازه کافی مفید می دانند تا به عنوان ماده زیره کفش در کفش های ایمنی با کیفیت بالا برای صنایع مختلف استفاده شود.
۳٫زیره EvA
اتیل وینیل استات (EVA) به دلیل چگالی کم آن به عنوان زیره کفش ورزشی مورد استفاده قرار میگرفته است که باعث میشود در لمس انعطافپذیر و نرم شود.
مشخصات زیره EVA
به دلیل ویژگی های میرایی و جذب ضربه شناخته شده اند و
دارای بخش های لاستیکی تقویت کننده کشش در پاشنه هستند.
بسیار پاسخگو،
سبک وزن است و به خوبی به نیازهای پای شما پاسخ می دهد. زمانی که به خم شدن نیاز دارید خم می شود. وقتی پای شما غلت می زند، می غلتد. اساساً آنچه ما می گوییم این است که از حرکت طبیعی پاهای شما پشتیبانی می کند.
از آنجایی که این یک زیره سبک وزن است، برای کفشهای معمولی و خانگی عالی است.
برای کفش های پیاده روی و دویدن نیز مناسب است. اگر هوا سرد است، این کفی ها به گرم نگه داشتن پای شما کمک می کنند.
۴٫زیره چرم
علت انتخاب کفش هایی با زیره چرم چیست؟
وقتی صحبت از کفش می شود، همه به دنبال چیز متفاوتی می گردند. اما با توجه به مزایای گوناگون، حداقل یکی از مزایای زیره چرم برای شماست. از نظر ظرافت، اگر میخواهید از محصولات طبیعی استفاده کنید، زیرههای چرمی باید در فهرست شما قرار بگیرند.
مشخصات زیره چرم
راحتی چرم
قابلیت تنفس – برای پاهای سالم ضروری است زیره چرم این مزیت را دارد که به پا اجازه تنفس می دهد و داخل کفش را خنک و خشک نگه می دارد
ظرافت – آنها احساس کلاسیکی برای پوشیدن دارند.زیره های چرمی به راحتی رسمی ترین و جذاب ترین زیره کفش هستند.
مقاومت: زیره چرم نسبت به زیره های ساخته شده با مواد دیگر مقاوم تر است.
تنظیم دما: زیره چرمی امکان تنظیم دمای خوبی را فراهم می کند.
اصولا در کفش های چرمی و لوکس استفاده می شود
این زیره برای فصل زمستان مناسب نیست چراکه سرما را به پا منتقل می کند چون یکی از خصوصیات چرم طبیعی جذب رطوبت است.
زیره چرم سنگین است که این یکی از معایب زیره چرم است.
۵٫زیره TERMO
زیره ترموپلاستیک چیست؟
لاستیک ترموپلاستیک (TPE) ماده ای است که برای زیره کفش استفاده می شود. این یک ماده مصنوعی است که حاوی هیچ گونه لاتکس طبیعی نیست، اما همچنان مانند لاستیک عمل می کند و مقاومت بالایی در برابر لغزش ایجاد می کند. با دمپایی های جدید خود با زیره های لاستیکی ترموپلاستیک ایمن باشید
همه ویژگی های pu را دارد
امکان سایش و لغزش وجو ندارد
بسیار راحت برای پا
قابلیت کشسانی خوبی دارد
عایق حرارتی :حرارت به پا منتقل نمیشود
انعطاف بیشتر از pu
باکیفیت تر و گرانتر از pu
۶٫زیره نئولایت
مشخصات زیره نئولایت
در کفش های مجلسی و رسمی استفاده چرا که زیبایی خاصی به کفش می دهد.
وزن: بالا
امکان شکستن: دارد
امکان سایش: دارد
عایق حرارتی: متوسط
قدرت اصطکاک: ضعیف
۷٫زیره لاستیکی یا رابر
زیره لاستیکی در مورد انواع چکمه های کار، کفش های راحتی و حتی صندل و دمپایی، لاستیک قطعا پادشاه است. ببینید، به همان اندازه مواد EVA پاسخگو است. علاوه بر این، کشش بسیار خوبی بر روی سطوح مختلف ارائه می دهد. مانند کفی EVA، لاستیک نیز به حرکات پا پاسخ می دهد و از حرکت طبیعی پاهای شما هنگام ایستادن، راه رفتن یا دویدن پشتیبانی می کند.
مشخصات زیره لاستیکی یا رابر
احتمال شکستن ندارد
احتمال سایش ندارد
بسیار منعطف است
در کفش های کوهنوردی و ایمنی استفاده می شود.
/ دستهبندی نشده / برچسب ها: TPE ها، پلیمرهایی در خدمت نظام سلامت جوامع انسانی, اختلاط لاستیک, اصول نگهداری اورینگ, انواع پکینگ های جک, انواع زیره کفش و خصوصیات آنها, انواع واشر در شیر صنعتی آب, اورینگ, اورینگ اتصالات لوله های پنج لایه, اورینگ در خودروسازی, اورینگ سوزن انژکتور خودرویی, بنبوری لاستیک, پکینگ, پکینگ لاستیکی وایتون سیلیکون ضد اسید ضد روغن, پیستون رینگ و رایدر رینگ, تاریخچه کنترل و تضمین کیفیت, تفاوت لاستیک های طبیعی و مصنوعی, تولید کننده دیافراگم لاستیکی, تولید کننده دیافراگم ماسک, تولید کننده ضربه گیر در شمس آباد, تولید کننده قطعات سیلیکون, تولید کننده قطعات سیلیکونی, تولید کننده قطعات لاستیکی, تولید کننده گردگیر, تولید کننده لاستیک در شمس آباد, تولید کننده لرزه گیر لاستیکی, تولید کننده واشر, تولید و فروش کامپاند لاستیکی در شمس آباد, جعبه اورینگ, چگونگی تعویض اورینگ انژکتور, خدمات بنبوری و غلطک کائوچو, خدمات بنبوری و غلطک کائوچو ، طراحی فرمولاسیون ، کامپاندینگ لاستیک, خرید پکینگ, دستگاه رئومتر با روتور نوساني, دیافراگم لاستیکی, دیافراگم لاستیکی چیست؟, روش اندازه گیری اورینگ, روش تهیه لاستیک طبیعی, ساخت قطعات لاستیکی, ساخت و تولید قطعات لاستیکی, سیلیکون LSR, سیلیکون واشر ساز چیست, شیر پروانه ای, ضربه گیر لرزه گیر لاستیکی, فروش دیافراگم لاستیکی, قالب گیری فشاری سیلیکون, قطعات لاستیکی, قیمت انواع پکینگ, کاربرد انواع واشر, کاربرد اورینگ در خودروسازی, کاربرد اورینگ سوزن انژکتور, کاربردهای اورینگ, کلندرینگ, گردگیر, گردگیر پلوس, لاستیک PVC چیست؟, لاستیک وایتون, لرزه گیر لاستیک, معرفی لرزه های لاستیکی, معیار های انتخاب پکینگ هیدرولیک, مقایسه اورینگ FKM و اورینگ نیتریل(NBR), موارد مورد استفاده پکینگ, نئوپرن چیست و چه انواعی دارد؟, نحوه انتخاب اورینگ, واشر آببندی سیلیکونی (RUBBER GASKET), واشر شیر پروانه ای, واشرها و کاربرد آنها, ورق لاستیکی سیلیکون
دیدگاه
دیدگاهی وارد نشده است.