لاستیک مصنوعی و طبیعی
لاستیک ماده ای است که خاصیت کشسانی بالایی دارد و در دو نوع لاستیک طبیعی و لاستیک مصنوعی طبقه بندی می شود
به طور کلی لاستیک ها به دلیل خواص کشسانی فوق العاده در صنایع مختلف نظیر صنایع حمل و نقل، صنایع شیمیایی، برق و الکترونیک و صنایع فضایی کاربرد فراوانی دارند.
کائوچو یا لاستیک طبیعی چیست؟
کائوچو ماده ای است که در مقابل نیروی کشش، طول و عرض آن زیاد شده و بعد از رها شدن، دوباره به حالت اولیه خود بازمیگردد. این ماده دارای مولکول هایی است که در اثر کشش به هم خورده و پس از رها شدن ، دوباره به حالت اولیه خود درآمده و متراکم می شود.
اما آیا میدانید کائوچو چگونه تهیه میشود؟؟؟؟
کائوچو منشا گیاهی دارد و از گیاهان خاصی نظیر درخت هوا برازیا لینسیس تهیه میشود.
برای به دست آوردن کائوچو درختان را به صورت شیار شیار برش میزنند و به وسیله ظرفی که در انتهای شیار به درخت متصل شده شیرابه ترشح شده از شیارها را جمع آوری می کنند. بعد از آن طی عملیاتی یک ماده سفید خمیر مانند از این مایع جدا شده که همان کائوچو خام است.
لازم به ذکر است که برای افزایش خاصیت کشسانی و مقاومت کائوچو، به آن مواد افزودنی دیگری نظیر گوگرد و مواد پرکننده اضافه میکنند.
امروزه عملیات به دست آوردن کائوچو به شیوه های جدیدتری و توسط دستگاه های مخصوص با سرعت بالاتری انجام میشود.
لاستیک طبیعی در تولید تایر،تیوپ،قطعات ویژه صنعتی و قطعات ضد سایش کاربرد گسترده ای دارد.
لاستیک مصنوعی
تولید لاستیک مصنوعی راحت تر از لاستیک طبیعی است.
برخلاف لاستیک طبیعی که از شیرابه درختان گرفته میشود ،لاستیک مصنوعی را با استفاده از مواد شیمیایی می سازند. لاستیک مصنوعی از پلیمرهای هیدروکربنی به نام ایزوپرون ساخته می شود .
لاستیک بوتیل و لاستیک استیرن بوتا دی ان ازمهمترین و پرکاربردترین نوع لاستیک های مصنوعی هستند.
بخش زیادی از تقاضای لاستیک مصنوعی در صنعت خودروسازی است که برای تولید انواع درب و پنجره خودرو، پروفیل لاستیکی، تسمه و کمربند مورد استفاده قرار می گیرد.
لاستیک های مصنوعی دارای ویژگی های منحصر بفردی هستند و به همین دلیل میزان تولید آنها از لاستیک طبیعی پیشی گرفته است و کاربرد بیشتری در صنایع و تولید محصولات لاستیکی دارند.
از جمله این ویژگی ها میتوان به موارد زیر اشاره نمود.
• لاستیک های مصنوعی در مقابل حرارت و افزایش دما مقاومت بالاتری نسبت به لاستیک های طبیعی دارند.
• لاستیک های مصنوعی عمر بالاتر و ویژگی های آب و هوای بهتری نسبت به لاستیک های طبیعی دارند.
• لاستیک های مصنوعی در برابر مواد شیمیایی و روغن مقاومت بالاتری نسبت به لاستیک های طبیعی دارند.
/ دستهبندی نشده / برچسب ها: TPE ها، پلیمرهایی در خدمت نظام سلامت جوامع انسانی, اختلاط لاستیک, انواع واشر در شیر صنعتی آب, اورینگ, اورینگ اتصالات لوله های پنج لایه, اورینگ در خودروسازی, بنبوری لاستیک, پکینگ, پکینگ لاستیکی وایتون سیلیکون ضد اسید ضد روغن, پیستون رینگ و رایدر رینگ, تاریخچه کنترل و تضمین کیفیت, تفاوت لاستیک های طبیعی و مصنوعی, تولید کننده دیافراگم لاستیکی, تولید کننده دیافراگم ماسک, تولید کننده ضربه گیر در شمس آباد, تولید کننده قطعات سیلیکون, تولید کننده قطعات سیلیکونی, تولید کننده قطعات لاستیکی, تولید کننده گردگیر, تولید کننده لاستیک در شمس آباد, تولید کننده لرزه گیر لاستیکی, تولید کننده واشر, جعبه اورینگ, چگونگی تعویض اورینگ انژکتور, خدمات بنبوری و غلطک کائوچو ، طراحی فرمولاسیون ، کامپاندینگ لاستیک, خرید پکینگ, دستگاه رئومتر با روتور نوساني, دیافراگم لاستیکی, دیافراگم لاستیکی چیست؟, روش اندازه گیری اورینگ, روش تهیه لاستیک طبیعی, ساخت قطعات لاستیکی, ساخت و تولید قطعات لاستیکی, سیلیکون LSR, سیلیکون واشر ساز چیست, شیر پروانه ای, ضربه گیر لرزه گیر لاستیکی, فروش دیافراگم لاستیکی, قالب گیری فشاری سیلیکون, قطعات لاستیکی, قیمت انواع پکینگ, کاربرد اورینگ در خودروسازی, کاربرد اورینگ سوزن انژکتور, کاربردهای اورینگ, گردگیر, گردگیر پلوس, لاستیک وایتون, لرزه گیر لاستیک, معرفی لرزه های لاستیکی, معیار های انتخاب پکینگ هیدرولیک, موارد مورد استفاده پکینگ, نئوپرن چیست و چه انواعی دارد؟, نحوه انتخاب اورینگ, واشر شیر پروانه ای, واشرها و کاربرد آنها, ورق لاستیکی سیلیکون
دیدگاه
دیدگاهی وارد نشده است.