ویژگی های قطعات سیلیکونی چیست؟
قطعات سیلیکونی
از سیلیکون چه میدانید؟ یک فلز نیمه رسانای درخشان خاکستری رنگ که اکثرا در کارخانه هایی نظیر فولادسازی مورد استفاده قرار میگیرد. بارزترین کاربرد آن نیز به ساخت سلول های خورشیدی و میکروچیپها برمیگردد. اما در زندگی امروز قطعات سیلیکونی چه کاربردهایی دارد؟ به عنوان مثال حتی کفی کفش را هم از پلیمرهای مصنوعی سعنی سیلیکون میسازند. پس میتوان گفت؛ سیلیکون ها به تمامی بخش های زندگی ما نفوذ کرده اند. اما آیا با ویژگی های آن آشنا هستید؟ بیایید کمی بیشتر از این ماده پرکاربرد و دوست داشتنی بدانید.
ویژگی های قطعات سیلیکونی چیست؟
باید بدانید این ماده از ویژگی های خاص و منحصر به فردی برخوردار است که باعث می شود قطعات سیلیکونی کاملا بی بو و بی مزهای را بسازند. قطعاتی که بیشترین کاربرد آنها در صنایع غذایی است. یکی از مهم ترین مسائلی که باعث شده از این محصول در صنایع غذایی استفاده شود، مقاومت بالای آن در برابر گرما و همچنین ضدآتش بودن است.
علاوه بر تمام موارد گفته شده؛ این نوع از محصولات به راحتی در برابر شرایط جوی و آب و هوای نامطلوب از خود مقاومت نشان می دهند و بدون اینکه کوچک ترین آسیبی را متحمل شوند، نیاز افراد را برطرف می سازند. در این میان نباید از خاصیت رنگ پذیری قطعات سیلیکونی گذشت. جایی که طیف وسیعی از رنگ ها را شامل می شوند و از آنها برای هر چه زیباتر کردن محصولات استفاده می کنند.
با این تفاسیر آیا فکر می کنید قطعات سیلیکونی گزینه مناسبی برای استفاده شما است؟
این محصولات از عمر و ماندگاری بالایی برخوردارند، عایق الکتریکی خوبی هستند و حتی در برابر اشعه فرابنفش خورشیدی نیز مقاوماند. اگر هنوز کمی در رابطه با این قطعات و محصولات دو دل هستید، کمی بیشتر فکر کنید و ویژگی های آن را مطالعه نمائید. مطمئنا نظرتان عوض خواهد شد. اگر هم سوالی ذهن شما را به خود مشغول کرده، میتوانید به بخش تماس باما مراجعه کنید. کارشناسان و متخصصان ما اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار خواهند داد.
فواید سیلیکون در زندگی امروزه
این مسئله غیرقابل کتمان است که قطعات سیلیکونی در اکثریت صنایع از جمله انرژی، شیمیایی، ساخت و ساز، خودروسازی و… نقشی پررنگ ایفا می کند. حتی دئودورانتها و مواد افزودنی بکار رفته در پارچه نیز نوعی سیلیکون را در خود موجود دارند. اصلی ترین دلیل این محبوبیت و پرکاربردی را باید پایداری، دوام بالا، مقاومت در برابر حرارت و مواد شیمیایی بدانید تا بتوان در هر حرفه و شغلی، اشیاء و اجسام ساخته شده با استفاده از این ماده پر خاصیت را به کار برد.
/ دستهبندی نشده / برچسب ها: TPE ها، پلیمرهایی در خدمت نظام سلامت جوامع انسانی, اختلاط لاستیک, انواع واشر در شیر صنعتی آب, اورینگ, اورینگ اتصالات لوله های پنج لایه, اورینگ در خودروسازی, بنبوری لاستیک, پکینگ, پکینگ لاستیکی وایتون سیلیکون ضد اسید ضد روغن, پیستون رینگ و رایدر رینگ, تاریخچه کنترل و تضمین کیفیت, تفاوت لاستیک های طبیعی و مصنوعی, تولید کننده دیافراگم لاستیکی, تولید کننده دیافراگم ماسک, تولید کننده ضربه گیر در شمس آباد, تولید کننده قطعات سیلیکون, تولید کننده قطعات سیلیکونی, تولید کننده قطعات لاستیکی, تولید کننده گردگیر, تولید کننده لاستیک در شمس آباد, تولید کننده لرزه گیر لاستیکی, تولید کننده واشر, جعبه اورینگ, چگونگی تعویض اورینگ انژکتور, خدمات بنبوری و غلطک کائوچو ، طراحی فرمولاسیون ، کامپاندینگ لاستیک, خرید پکینگ, دستگاه رئومتر با روتور نوساني, دیافراگم لاستیکی, دیافراگم لاستیکی چیست؟, روش اندازه گیری اورینگ, روش تهیه لاستیک طبیعی, ساخت قطعات لاستیکی, ساخت و تولید قطعات لاستیکی, سیلیکون LSR, سیلیکون واشر ساز چیست, شیر پروانه ای, ضربه گیر لرزه گیر لاستیکی, فروش دیافراگم لاستیکی, قالب گیری فشاری سیلیکون, قطعات لاستیکی, قیمت انواع پکینگ, کاربرد اورینگ در خودروسازی, کاربرد اورینگ سوزن انژکتور, کاربردهای اورینگ, گردگیر, گردگیر پلوس, لاستیک وایتون, لرزه گیر لاستیک, معرفی لرزه های لاستیکی, معیار های انتخاب پکینگ هیدرولیک, موارد مورد استفاده پکینگ, نئوپرن چیست و چه انواعی دارد؟, نحوه انتخاب اورینگ, واشر شیر پروانه ای, واشرها و کاربرد آنها, ورق لاستیکی سیلیکون
دیدگاه
دیدگاهی وارد نشده است.